Excursie printre nămeți

Standard

Pentru prima dată de când sunt aici, mi-am luat două zile libere, ca să merg într-o excursie. Pentru că vremea ne-a cam încurcat (de o săptămână a venit zăpada și sper să nu mai plece curând), am decis să mergem undeva în apropiere.. adică peste 150 de km distanță de Reykjavik, Grundarfjörður.

Am închiriat o mașină cu o colegă (eu în continuare sunt fără carnet de condus) și ne-am pornit dimineața pe o vreme destul de instabilă. Am făcut câteva opriri pe drum, dar nu prea multe. Oricum când a trebuit să trecem printre munți, cu greu vedeam la 2 metri în fața noastră.

Am ajuns în Grundarfjörður 5 ore mai târziu dar prea devreme ca să putem să ne cazăm. Așa că am mers la o cascadă, Kirkjufellsfoss, fiind prima dată când am văzut o cascadă înghețată. Și peisajul a meritat oricât de frig ne-a fost.
IMG_20151203_143712

Ne-am cazat, iar cel de la recepție ne-a spus că ziua următoare s-ar putea să închidă drumul pentru că este anunțată o nouă furtună de zăpadă, și deci ar fi bine să plecăm devreme dimineața. Spre surprinderea noastră nu mai era nimeni cazat în tot hostelul. Mai târziu am aflat că mai era un cuplu japonez. Atât. Foarte ciudat sentimentul. Ah, dar mi-a plăcut faptul că fiecare cameră avea nume de animal și ca printr-o coincidență fericită, noi am fost cazate în camera höfrungur. Adică delfin. 😀

Speram să mergem la o piscină, dar din păcate am ajuns „doar” cu trei luni mai târziu. Era închisă în afara verii. Prin urmare nu am avut nimic de făcut. Am mers undeva mai sus să vedem luminițile orașului, apoi am mers în port, unde m-au speriat sunetele scoase de un vapor ancorat. În cele din urmă ne-am dus la un restaurant. Am păpat bine și apoi ne-am retras la somn.

Pentru cei interesați, am o nouă încercare la a învăța Premiere Pro și cum să filmez. Din păcate noul telefon e mai slab decât ce am avut data trecută. În fine, pe scurt… noul film îl puteți vedea aici.

O să revin cu partea a doua și poate alte poze.

Reclame

Un răspuns »

  1. Pingback: Week 17 – furtună și turtă dulce | Nimicuri sfâşiate prin cuvinte

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s