Poveste înlănțuită – week 5

Standard

„A murit pe loc.” spuse un tânăr uitându-se la mașina de salvare ce se îndepărta având-o pe Angie înăuntru. ”Oare familia ei știe?” În timpul acesta Cleo dormea liniștită, urmând ca în câteva ore să plece din oraș. Când o va suna, va fi prea târziu, oricum nu mai era nimic de făcut. Își aminti să o sune tocmai când intra pe porțile aeroportului. Telefonul era închis, lucru cam ciudat. Iar făcuse greșeala să se piardă în pictură și să își ignore relația cu Angie. Va îndrepta lucrurile când se va întoarce, deși nu se simțea vinovată cu nimic. Oricum va sta doar două zile.

Angie fusese resuscitată în ultima clipă. Ambulanța care venise la locul accidentului i-a salvat viața. Dar nu pentru mult timp pentru că imediat după ce ajunsese la spital decedă. Totuși asta nu o împiedică să se ducă la aeroport pentru a o întâlni pe Cleo. Ajunsă la intrare, văzu eșarfa pe jos. O ridică de jos și se uită în jur după tânăra ce se îndrepta hotărâtă înspre check-in. O strigă, dar deși părea că nu o auzise, la scurt timp, se împiedică și se lovi la mână.

– Te strigasem pentru că ți-ai uitat eșarfa. Scuză-mă dacă te-am făcut să te împiedici. Sper că ești bine.

Cleo făcea pe supărata, așa că își luă eșarfa fără să îi adreseze un cuvânt. Nu avea nici cea mai mică idee că în clipele acelea cadavrul lui Angie urma să fie transferat la morgă.

Voi scrie de fiecare dată doar fragmentul din săptămâna respectivă. La sfârșit voi aduna toate bucățile. Am hotărât să mai scriu cinci săptămâni. Deci dacă sunteți ispitiți să schimbați cursul poveștii.. puteți să lăsați un comentariu cu un paragraf care să continue povestea.

Reclame

Un răspuns »

  1. Pingback: … and we’re back! | Nimicuri sfâşiate prin cuvinte

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s