Poveste înlănțuită – week 4

Standard

Angie se trezi cu noaptea în cap. Nu putea să respire, se simțea înăbușită. Cleo dormea liniștită, ba parcă chiar zâmbea. Se uită la ceas. 5:34. Ar mai fi putut dormi încă vreo două-trei ore. Dar parcă somnul îi trecuse cu totul. Se uită pe geam, părea că se luminează. Se gândi să facă un duș, apoi să meargă la brutăria de la trei blocuri distanță să cumpere cornurile cu unt preferate de Cleo. Plus că puțin de aer rece nu îi va strica. Poate va avea timp să treacă și pe la cafeneaua de unde putea să ia cafea proaspăt măcaină. Se grăbi, la 6:13 era gata să plece să îi pregătească surpriza. O mai privi o dată și ieși pe ușă. Poate dacă ar fi știut că va fi ultima dată când va dormi în acel pat ar mai fi rămas acele câteva ore.

Nu reuși să ajungă la brutărie pentru că fix în fața ei două mașini se tamponară. Nimic grav, doar câteva zgârieturi însoțite de înjurăturile furioase ale șoferilor. Se feri să nu fie văzută tocmai pentru că nu avea chef să fie luată ca martor, așa că merse mai departe uitând să mai aștepte culoarea verde a pietonilor. Nu bine păși pe trecerea de pietoni că o mașină o lovi din plin.

Voi scrie de fiecare dată doar fragmentul din săptămâna respectivă. La sfârșit voi aduna toate bucățile. Am hotărât să mai scriu șase săptămâni. Deci dacă sunteți ispitiți să schimbați cursul poveștii.. puteți să lăsați un comentariu cu un paragraf care să continue povestea. Până acum acțiunea a ajuns aici.

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s