Răzbunare II

Standard

Se trezi uşor speriată. Avusese un vis cam ciudat. Îl simţi lângă ea, îl privi şi inima începu să îi bată cu putere. Apoi zâmbi strâmb, cum îi plăcea lui să glumească.

Buzele lui sau ce se mai putea recunoaşte din ele se învineţiseră, iar ochii ce cândva licăreau plini de pasiune, erau acum căzuţi pe podea. Palmele sale, cândva fine, erau cu mult mai mici datorită degetelor lipsă. Nu avea idee pe unde le împrăştiase, dar nici nu mai conta. De data asta braţele lui nu o mai puteau apăra. Tăieturile de pe piept formau litere, dar mici viermi albi ce roseseră în piele nu o ajutau să distingă mesajul. Cât de important putea fi?

În cele din urmă ochii îi căzură pe penisul său. Era despicat în patru. O bufni râsul. Mereu îl ameninţase că dacă o va minţi, va rămâne despicat pe viaţă, se pare că nu glumise. Nu avea idee cum reuşise să se răzbune, de unde avusese forţa necesară şi cum de el nu se zbătuse să scape. Deşi mirosul de cadavru îi rănea nările, îl privea cu o plăcere greu de explicat. Se simţea la fel de încântată pe cât era de fiecare dată când ducea la bun sfârşit un proiect.

Se ridică din pat cu grijă să nu îl deranjeze apoi îşi dădu seama de absurdul situaţiei. Privi camera plină de sânge, dar destul de ordonată. Nu avusese loc nicio luptă. Îl omorâse înainte să îl tortureze? Ar fi fost stupid. De ce nu îşi putea aminti exact ce s-a întâmplat? Îl privi încă o dată şi dându-se înapoi se împiedică de ceva. Căzu şi se lovi la cap.

Se trezi uşor speriată. Trăise un vis ciudat. El o ţinea în braţe respirând sacadat de parcă cineva îi dirija respiraţia. Se ridică şi îşi privi mâinile. Într-o palmă avea scris e sedat, iar în cealaltă un cuţit.
Am continuat ideea răzbunării de aici.

Anunțuri

8 răspunsuri »

 1. e okay, am citit si I si II, cu un mic addendum: nu-mi place repetitia primei propozitii din primul paragraf in cel din ultimul.
  e un improv care se vede si atrage urat atentia mea 🙂
  bine, as mai avea de zis de rau, dar in schimb te felicit ca scrii din-astea. du mai departe totusi, incearca sa exprimi si mai multa violenta, poate esti un talent in zona asta literara
  nu te infrana !

 2. Dacă te referi la „avusese un vis ciudat/trăise un vis ciudat”…cuvintele folosite sunt intenţionate pentru că dau o altă nuanţă intepretării.
  Mersi de încurajare!

 3. Deci am pus pe Twitter duda din CityNews, cu rugaminte de RT.
  Sper sa fie cu folos.
  Bafta!

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s