Cuvinte de nepronunţat X

Standard

Unde? Cel mai greu este să îţi găsești locul. De fapt nu, cel mai dificil este să nu știi unde îţi este locul. Sunt atât de multe posibilităţi încât pur și simplu nu știi ce drum să apuci, încotro să privești, înspre ce să îţi îndrepţi pașii, către cine să zâmbeşti. Te poţi rătăci într-o răscruce? Te poţi pierde într-o cameră cu zeci de uși? Ai crede că te poţi încurca numai dacă pășești pe una dintre uși sau apuci unul dintre drumuri. Dar nu e chiar așa. Sunt clipe când te poţi simţi pierdut și dacă stai pe loc sau poate chiar mai mult atunci.

Toţi păreau că au o viaţă a lor perfectă, dar dacă ai fi stat măcar o oră în viaţa altora ţi-ai fi dat seama că toţi au probleme, toţi au nemulţumiri, frici și neajunsuri. Din afară par fericiţi, dinăuntru sunt mai mult decât nefericiţi. Totuși se pare că viaţa altora nu s-a oprit în același punct mort unde se împotmolise ea de câţiva ani. Făcea ce făcea și mereu ajungea în același loc în care era prea obosită să mai poată lua vreo decizie.

Și atunci care e soluţia? Să mergi prostește înainte? Să te zbaţi să ieși din cotidian? Deși până și ieșirea din cotidian e prinsă tot în cotidianul prea epuizant. De câte ori într-o viaţă de om o poţi lua cu totul de la capăt? De câte ori îți poți reveni după eșecuri? De câte ori poți să reziști tentației de a renunța?

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s