Urăsc [re-reloaded]

Standard

Lista am început-o de pe vremea cerculeţului yahoo. Se pare că pe zi ce trece mă enervează tot mai multe lucruri/fiinţe. În primul rând îi urăsc pe cei care nu se spală. Am trăit un adevărat coşmar călătorind cu trenul. În compartimentul în care eram, m-au invadat nişte ţigani [nu văd cum altfel să le spun] care pe lângă că miroseau groaznic mai aveau şi ditamai bagajul. Doi dintre ei erau cu probleme fizice [nu puteau să se deplaseze uşor]. De obicei nu am treabă cu nimeni atâta timp cât sunt lăsată în pace să îmi văd de cartea pe care o citesc [apropo… mersi încă o dată]. Dar urăsc să fiu fixată cu privirea. Ce dracu’ putea fi aşa interesant la mine citind o carte sau pregătindu-mă să cobor???  Trecem de asta şi continui cu autobuzele. Rareori stau jos în autobuz, aşa că atunci când nu o fac trebuie să mă ţin şi eu de ceva, nu? Urăsc faptul că mereu după ce ies din autobuz îmi miroase mâna a metal.  Încă ceva legat de autobuze… cum adică domnu’ şofer se opreşte cu autobuzul în mijlocul străzii ca să discute cu un cunoscut??? [Am I crazy or is something wrong in the picture?] Urăsc aroganţa [da’ rău de tot]. Urăsc pe cei care vorbesc numai din auzite. Şi cel mai important urăsc ţânţarii. Toată vara m-au chinuit indiferent de ce „arme” aveam împotriva lor. De ce nu au dispărut încă???

Mai jos celelalte două posturi:

Tuesday May 20, 2008 – 05:58pm (EEST)

Mă enervează tot mai multe lucruri.

În primul rând îi urăsc pe cei care, dacă trebuie să stau la o coadă, se înghesuie în mine. Chiar nu simt nevoia să îi simt respiraţia cu „iz” de alcool (deşi e doar 9 dimineaţa). Şi dacă tot am ajuns la ghişee: urăsc faptul că pupitrele alea nenorocite sunt prea înalte. Da, sunt mică! şi pentru asta înseamnă că nu am voie să îl văd pe funcţionar??? Îi urăsc pe bicicliştii care, la un semafor, trec pe zebră ca nişte pietoni, deşi sunt pe bicicletă. Îi urăsc pe tâmpiţii ce se comportă ca nişte tonomate ambulante. Înţeleg că îţi place muzica, dar există căşti. Nu înţeleg de ce sunt obligată să îţi ascult eu ţie muzica de nici măcar 2 lei!?! Îi urăsc pe ţiganii (exact ţigani sunt!!!) care se leagă de mine. Nu am treabă cu ei, cât timp nu au treabă cu mine. Le urăsc pe „minunatele” exemplare masculine ce nu văd mai sus de decolteul unei femei. Urăsc să văd pahare în baie. Cum dracu’ poate bea cineva ceva în baie? Urăsc că în orice colţ sau subpasaj e plin de gunoaie şi pute. Ce naiba, oare coşurile de gunoi sunt chiar invizibile? Urăsc Poşta Română! Urăsc că urăsc.

Thursday June 12, 2008 – 06:20pm

Se pare că lista continuă:

Tot ce ţine de mijloacele de transport în comun, adică atât autobuzele din Cluj-Napoca şi din Dej, cât şi trenurile [mama lui de CFR!!!] Urăsc ca aproximativ oriunde întorc capul să văd fie chiloţi, fie cururi… dar mai acoperiţi-vă dracului dosul!!! Încă mă disperă tonomatele umblătoare… cădea-ţi-ar un meteorit în cap… atunci să auzi muzică!!! Urăsc oamenii prefăcuţi, ipocriţi şi mincinoşi [ştiu că pe undeva cele trei sunt sinonime, dar sunt unii care îmi creează impresia că le au pe toate trei]. Urăsc să mi se spună să tac!!! [aici chiar nu cred că e cazul să mai explic, doar mă ştiţi cum sunt]. Urăsc Poşta Română! De ce dracu’ atunci când numai ea era singura opţiune, este ca şi cum nu aş avea niciuna?!? Aaaa… şi nu uit. Am văzut ceva ce m-a îngrozit de-a dreptul. Cu toţii cred că am desenat pe asfalt cu cretă [colorată sau nu]. Cât de frumos şi pur şi copilăresc era totul. Ei… când eu desenam aşa ceva, de obicei făceam căsuţe cu flori şi copaci… sau chiar fetiţe cu baloane [aţi prins ideea]. Dar am văzut un desen ce pur şi simplu nu pot să îl uit. Era desenată o fetiţă, iar lângă capul ei un penis. Iar în poala ei altul. De unde atâta pornografie… şi de ce nu face nimeni nimic să o oprească??? Copiii ar trebui să rămână copii. Atât pentru moment… dar lista e tare lungă!

Anunțuri

8 răspunsuri »

 1. Cele mai tarI:

  4. Ce dracu’ putea fi aşa interesant la mine citind o carte sau pregătindu-mă să cobor???
  3. cum adică domnu’ şofer se opreşte cu autobuzul în mijlocul străzii ca să discute cu un cunoscut??
  2. oriunde întorc capul să văd fie chiloţi, fie cururi

  And the Oscar goes to…
  1. fetita cu poala! :))

 2. animaloo nu a ajuns în Dej, din câte ştiu eu. 😀
  Este că e distractiv să te amuzi de nervii altuia? 😆

 3. Oare nu are vreun top-ten de genul ăla?
  Dacă vrei putem să facem un post colectiv [adică tu şi cu mine sau eu şi cu tine – suna a manea deja :lol:] cu ce l-o fi secând pe domnu’ Letti. 😆

 4. Pingback: Ce/cine te-a făcut să râzi azi? « Nimicuri sfâşiate prin cuvinte

 5. Pingback: Nimicuri sfâşiate prin cuvinte » Ce/cine te-a făcut să râzi azi?

 6. Pingback: Once upon a time… | Nimicuri sfâşiate prin cuvinte

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s